Novinarsko središče

Mediji nas lahko za dodatne informacije o Arnesu ali naših storitvah pokličete na telefonsko številko (01) 479 88 77 ali nam pišete na elektronski naslov info@arnes.si.

Sledite našim novicam.

Logotipi in elementi CGP

Priročnik za uporabo CGP;
Vodila za izdelavo spletnih aplikacij;
Logotip Arnes (vektorski);
Logotip Register.si (gifvektorski);
Logotip SI-CERT (gifvektorski);

Povezujemo več kot 300.000 uporabnikov in 1.700 organizacij, med katerimi so tudi univerze, muzeji, knjižnice, klinična centra, Institut Jožefa Stefana, Kemijski inštitut, Agencija RS za okolje in šole.

Publikacije

  • Brošura 20 let povezujemo znanje

    Arnes je v preteklih dvajsetih let pomembno prispeval k informatizaciji slovenske raziskovalne in izobraževalne skupnosti ter slovenske družbe v celoti. Izobraževanje kot steber družbe potrebuje dostop do sodobnih komunikacijskih tehnologij, da lahko mladi učinkovito vstopajo v svet znanja. Raziskovalna dejavnost je ključna za zagotavljanje kakovosti visokošolskega izobraževanja in osnova za dinamičen industrijski razvoj. Vse te aktivnosti so globalne, zato je bilo skozi teh 20 let za Slovenijo življenjskega pomena, da Arnes zagotavlja ne le visoko zmogljive povezave znotraj Slovenije, temveč tudi najboljšo možno povezanost z univerzami po vsem svetu.
  • Strip 25 let povezujemo

    Strip, ki je bil izdan ob 25 letnici ustanovitve Arnesa.
Strip - 25-let povezujemo

Orodna vrstica za dostopnost