Novice

Prenos predavanj s konference TNC 2012

Vabimo vas, da si med 21. in 24. 5. preko spleta brezplačno ogledate katero izmed zanimivih predavanj z najprestižnejše evropske konference s področja raziskovalnega omreževanja TERENA Networking Conference 2012.

Vabimo vas, da si med 21. in 24. 5. preko spleta brezplačno ogledate katero izmed zanimivih predavanj z najprestižnejše evropske konference s področja raziskovalnega omreževanja TERENA Networking Conference 2012 (prenos predavanj, program konference). Na njej bo svoje ideje in dognanja predstavilo večje število predavateljev z izobraževalne in raziskovalne sfere in industrije, tako evropske kot svetovne.

Na konferenci sodelujemo tudi sodelavci Arnesa. Tako bo 22. 5. ob 18.00 na delavnici z imenom »How can NRENs benefit from the use of social media?« predstavljena strategija nastopa na družabnem omrežju Facebook, ki jo vodijo sodelavci Arnesovega SI-CERT v okviru projekta Varni na internetu.

Hkrati vas vabimo, da na konferenci tudi sami aktivno sodelujete preko družbenih omrežij, aktualno dogajanje pa lahko spremljate preko spletne strani TERENA, ki povezuje odzive z blogov, Tviterja (#TNC12), Flickr in Youtube.

Konferenco TNC 2012 organizira TERENA, združenje evropskih raziskovalnih in izobraževalnih omrežij, katere član je tudi Arnes.

Orodna vrstica za dostopnost